Palvelut

PALVELUT 

MAKSUPÄÄTTEEN VUOKRAUS

LEASINGVUOKRA: Sopimuskausi alkaa maksupäätteen toimituksesta. Vuokrakausi on määräaikainen, minkä jälkeen omistussuhde siirtyy asiakkaalle ilman lisäkuluja. Kuukausiveloitus laskutetaan etukäteen 3 kk jaksoissa. Vuokraus edellyttää hyväksyttyä rahoituspäätöstä.

VUOKRA: Sopimuskausi alkaa maksupäätteen toimituksesta. Vuokran sopimuskausi on määräaikainen, minkä jälkeen se jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Toistaiseksi voimassa olevan vuokrasopimuksen irtisanomisaika on 3 kk. Vuokran kuukausiveloitus laskutetaan etukäteen 3 kk jaksoissa. Maksupäätteen vikaantuessa määräaikana maksupääte korjataan tai toimitetaan asiakkaalle vastaavan kuntoinen korvaava vaihtolaite.

LAITTEEN PERUSHUOLTO

Maksupäätteellä on toimituspäivästä alkaen 12 kk materiaali- ja valmistustakuu. Mikäli maksupääte vikaantuu, tulee asiakkaan olla yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiakas vastaa laitteen toimituskustannuksista. Mikäli huolto havaitsee, että maksupäätteen vika on aiheutunut esimerkiksi tapaturmasta, ulkopuolisesta henkilöstä, tulipalosta, ilmastoinnin, sähkön tai salaman aiheuttamista vioista tai häiriöistä, vesivauriosta tai muusta tällaisesta syystä taikka muuttuneista käyttöolosuhteista tai laitteen käyttämisestä muuten kuin asianmukaisella tavalla, laitteen huoltokustannukset veloitetaan asiakkaalta.

OHJELMISTON KÄYTTÖOIKEUS

Ohjelmistolisenssi ja siihen sisältyvä ylläpitopalvelu antaa asiakkaalle käyttöoikeuden sopimuksen nojalla toimitettuihin ohjelmistoihin ja laitteisiin sekä ohjelmistopäivitykset maksupäätteisiin. Verifone takaa, että ohjelmistot täyttävät kulloinkin maksukorttialalla voimassa olevat pakolliset tietoturvamääritykset ja standardit sekä kaikki voimassa olevat maksupäätteitä koskevat velvoittavat tietoturvamääräykset.

TAPAHTUMIEN REITITYS

Tapahtumien reitityksessä korttimaksujen varmennuskyselyt ja maksutapahtumat maksupäätteeltä kulkevat tapahtumien vastaanottajille varmasti, turvallisesti ja nopeasti Verifonen palvelukeskuksen kautta. Palvelussa on turvallinen salattu yhteys pankkiverkkoon ja se on Finanssialan keskusliiton määrittämien turvastandardien mukainen. Maksupäätteen käyttö edellyttää voimassa olevaa Verifonen ohjelmistolisenssi- ja reitityspalvelusopimusta. Kuukausiveloitus laskutetaan etukäteen 3 kk jaksoissa. Sopimuksen irtisanomisaika on 3 kk.

RAPORTOINTIPALVELU

Verifonen raportointipalvelusta näet koko maksukorttiliikenteesi helposti ja luotettavasti. Sieltä saat myös tuotettua monipuoliset raportit kirjanpitoosi. Raportointipalvelu kuuluu aina sopimukseen.

Raportointipalvelu mahdollistaa yrityksen maksupäätteiden rahavirtojen tarkkailun keskitetysti. Keskitetty hallinta tapahtuu palvelun tarjoaman asiakaskohtaisen Internet -sivuston kautta.

Verifone Raportointipalvelu kerää maksupäätetapahtumia maksupäätteiltä asiakkaan määrittämiin ryhmiin ja lähettää ne kerran päivässä eteenpäin tapahtumien vastaanottajalle. Tilitykset näkyvät yrityksen tiliotteella ryhmäkohtaisesti. Tilityksille voidaan asettaa ryhmäkohtainen viite, joka helpottaa tilitysten kohdistamista taloushallinnon ohjelmistoissa.

Tietoturva ja käytettävyys

Verifone raportointipalvelun tietoturva varmistetaan alan viimeisimmällä teknologialla. Palvelu on ulkopuolisen tietoturvatalon sertifioima ja se uusitaan vuosittain.

Käytettävyys sekä toimintavarmuus ovat yrityksen rahaliikennettä käsiteltäessä tietoturvan ohella yksi tärkeimmistä ominaisuuksista. Korkean käytettävyyden ensimmäinen lähtökohta on, että asiakastiloissa tai asiakkaan vastuulla ei ole mitään palveluun liittyviä komponentteja, vaan kaikki järjestelmät sijaitsevat ammattimaisen valvonnan ja ylläpidon alaisessa ympäristössä. Verifone valvoo 24/7 palvelun toimintaa automaattisella hälytysjärjestelmällä, joka perustuu todellisen rahaliikenteen seurantaan. Maksupäätteen lähettämät korttimaksutapahtumat taltioidaan salattuna aina fyysisesti useaan eri paikkaan, joten mahdollisuus menettää tietoja on minimoitu.

Palvelun käyttöön tarkoitetut asiakaskohtaiset internetsivut on salattu vastaavalla menetelmällä kuin suomalaiset verkkopankit. Asiakkaan internetselaimen ja palvelun välinen liikenne on salattu (https) ja käyttäjän tunnistus hoidetaan kolminkertaisella tunnistuksella (käyttäjätunnus, kiinteä salasana ja vaihtuva salasana).

Verifone raportointipalvelu on PCI-hyväksytty ja toimii ainoastaan yhdessä Verifone SSL -reitityspalvelun kanssa. Palveluun liitettävät maksupäätteet ovat aina PCI PED -hyväksyttyjä ja EMV-sertifioituja.

Lisätietoja:

>Verifone tuotteiden ja palveluiden yleiset toimitusehdot

> Verifone yleiset kauppiasehdot

>Tietosuojaseloste