Maksupäätteet

OSTA MAKSUPÄÄTE OMAKSI TAI VUOKRAA JOUSTAVASTI KAUTTAMME.

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä yrityksenne tarpeisiin sopiva maksupääte. Opastamme maksupäätteen ja korttitilityspalvelun hankinnassa ja laskemme, mikä vaihtoehto sopii parhaiten yrityksellenne. Saat kaikki maksamisen palvelut meiltä. Yrittäjänä säästät sekä rahaa ja aikaa.

Verifonen oma korttitilityspalvelu sisältää tarvittavat sopimukset korttimaksujen vastaanottamiseen. Teemme puolestasi korttitilityssopimuksen, jossa Verifone tilittää korttimaksut suoraan yrittäjälle. Verifonen korttitilityssopimus sisältää Visa ja Mastercard korttimaksujen vastaanottamisen. Meiltä saat maksupäätteen ja korttitilityssopimuksen edullisesti. Yrittäjä voi valita itselleen sopivan provisiomallin useasta eri vaihtoehdosta. Verifonen raportointipalvelusta saat veloituksetta monipuoliset raportit kirjanpitoosi.

Verifone maksupäätteen voit hankkia kauttamme vaivattomasti ja nopeasti kolmella eri tavalla joko ostamalla, leasingvuokralla tai vuokraamalla. Tarjoamme eri pituisia maksupäätteiden vuokra-aikoja. Ostopäätteessä maksat vain ohjelmiston käyttöoikeudesta ja tapahtumien reitityksestä.  Leasingvuokralla voit hankkia maksupäätteen omaksi kiinteällä kuukausimaksulla. Vuokrauksessa teet määräaikaisen sopimuksen haluamallesi ajalle.

Meiltä löytyy käytettyjä edullisia Verifone maksupäätteitä. Hoidamme myös omistussuhteen muutokset.Meiltä saat maksupäätteisiin soveltuvat kuittirullat 57×40 mm. Bisfenoli A-vapaa materiaali. Valmistettu FSC-sertifioiduista paperista. Arkistokelpoisuus 10 vuotta.

                KYSY PARAS TARJOUS!        SOITA 0400 522 999

 

v400

Verifone V400 4G/WIFI/BLUETOOTH
Markkinoiden monipuolisin, pieni ja huippunopea maksupääte. Käteen sopiva muotoilu ja värillinen kosketusnäyttö.

Lue lisää
mitax-400 taksamittari

Mitax-400 taksamittari
Takseille, EU-tyyppihyväksytty ja täyttää Kelan uusimmat vaatimukset. Yhteensopiva Verifone V400 maksupäätteen kanssa.

vx680

Verifone VX680 3G tai WLAN
Pienikokoinen kannettava maksupääte, joka on täydellinen kumppani kaikkeen kaupankäyntiin. Värillinen kosketusnäyttö ja akku.

Lue lisää

Verifone VX520 3G/LAN
Maksupäätteessä on sekä 3G- että LAN -yhteys. Akku mahdollistaa maksutapahtumien vastaanottamisen lähes missä tahansa.

 Lue lisää
vx820_Duet Verifone VX820 DUET
Suuri ja selkeä näyttö sekä suuret näppäimet helpottavat maksamista ja vähentävät näppäilyvirheitä. Toimii laajakaistayhteydellä.
 Lue lisää

                                 

Kaipaatko lisätietoa, vastaamme mielellämme kysymyksiisi!
Soita tai lähetä viesti.

60x60_telephone-order
0400 522 999
60x60_online
info@ouluntoimistolaitteet.com