Maksupäätteet

OSTA MAKSUPÄÄTE OMAKSI TAI VUOKRAA JOUSTAVASTI KAUTTAMME.

Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä yrityksenne tarpeisiin sopiva maksupääte. Opastamme maksupäätteen ja korttisopimuksen hankinnassa ja laskemme, mikä maksupääte ratkaisu sopii parhaiten yrityksellenne. Verifone on tuonut markkinoille oman tilityspalvelun, jossa Verifone tilittää korttimaksut suoraan yrittäjälle. Erillistä sopimusta pankin kanssa ei enää tarvita. Verifone korttisopimus on kilpailukykyinen provisiohinnoittelultaan kaiken kokoisille yrityksille. Korttitilityssopimuksen tapahtumaprovisio alk. 0,35 %.

Valikoimassamme on johdollisia päätteitä kiinteille myyntitiskeille tai kannettavia malleja liikkuvaan myyntiin. Valintaan vaikuttaa, onko käytössänne kiinteä laajakaista yhteys vai tuleeko laitteessa olla oma mobiiliyhteys.

Hankkimanne maksupääte toimitetaan joko ostolaitteena, osamaksulla tai 24kk vuokra- sopimuksella. Myös muut sopimus pituudet, 12kk ja 36kk ovat mahdollisia. Vuokraamme maksupäätteitä myös lyhytaikaiseen käyttöön esim. sesonkiajoiksi tai viikonlopuksi. Meiltä löytyy myös vähän käytettyjä edullisia Verifone maksupäätteitä alkaen hintaan 100 €.​

Vuokra Osto hinnasto painike
tilausohje painike

Valitse yrityksellesi sopivin Verifone maksupääte

60x60_shopPieni myymälä tarvitsee helppokäyttöisen maksupäätteen sijoitettavaksi suoraan myyntitiskille. Suosittelemme pieneen myymälään VX820 Duet tai VX520 maksupäätettä. 60x60_taxiTakseille on kehitetty yhdessä kuljetusalan ammattilaisten kanssa VX680 maksupääte. Maksupäätteessä toimivat myös kaikki yleisimmät taksikortit sekä Kela-ajot.
60x60_serviceParturi-kampaamoon tai kauneushoitolaan suosittelemme helppokäyttöistä VX520 tai VX680 maksupäätettä. Saatavana monen käyttäjän versio mikäli samaa maksupäätettä käyttää useampi yrittäjä. 60x60_customer-services_0Liikkuvaan myyntiin tarvitaan maksupääte, joka toimii langattomasti minne ikinä maksupäätteen kanssa meneekin. Suosittelemme liikkuvaan myyntiin VX690 tai VX680 maksupäätettä, jotka ovat akulla varustettuja kannettavia laitteita.
60x60_cafeKahvilassa on tyypillisesti paljon pieniä maksutapahtumia. Suosittelemme kahvilaympäristöön VX820 Duet tai VX520 maksupäätettä. VX520 maksupäätteeseen on saatavilla erillinen sirukortinlukija asiakkaan puolelle. 60x60_restaurantRavintolan hektisessä ympäristössä maksamisen on sujuttava vaivattomasti. Tarvitset kenties maksupäätteen, jonka voit viedä asiakkaalle suoraan pöytään. Suosittelemme VX690 tai VX680 maksupäätettä.

                                   Maksupäätteet

vx690-right-angle_lowres

Verifone VX690 3G/WLAN/BLUETOOTH
Markkinoiden monipuolisin, pieni ja huippunopea maksupääte.
Käteen sopiva muotoilu ja värillinen kosketusnäyttö.

Lue lisää
vx680

Verifone VX680 3G tai WLAN
Pienikokoinen kannettava maksupääte, joka on täydellinen kumppani kaikkeen kaupankäyntiin. Värillinen kosketusnäyttö ja akku.

Lue lisää

Verifone VX520 3G/LAN
Maksupäätteessä on sekä 3G- että LAN -yhteys. Akku mahdollistaa maksutapahtumien vastaanottamisen lähes missä tahansa.

 Lue lisää
vx820_Duet Verifone VX820 DUET
Suuri ja selkeä näyttö sekä suuret näppäimet helpottavat maksamista ja vähentävät näppäilyvirheitä. Toimii laajakaistayhteydellä.
 Lue lisää

Kaipaatko lisätietoa, vastaamme mielellämme kysymyksiisi!
Soita tai lähetä viesti.

60x60_telephone-order
0400 522 999
60x60_online
info@ouluntoimistolaitteet.com